"Hoe één van onze partners de voorbije acht maanden 396.157 euro verdiende met mining moonshots"
Het is de week na Valentijn, en Eric staat op het punt om een beslissing te nemen die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Eric is vader van twee kinderen en werkte een tijdje als analist voor Merrill Lynch vooraleer hij zijn eigen bedrijf begon.

Hij heeft altijd heel veel interesse gehad voor de mijnsector en in 2014 investeert hij een ongekend bedrag in wat ik een “Mining Moonshot” ben gaan noemen.

Wie $1000 investeerde in deze moonshot, zag zijn kapitaal groeien naar $112.493.

Wie $10.000 investeerde, zag zijn investering aandikken tot $1.124.930

En wie $100.000 investeerde, zag zijn oorspronkelijke investering exploderen tot een absoluut fortuin van $11.249.300! 

We weten natuurlijk niet hoeveel Eric precies investeerde in deze moonshot, maar op basis van zijn eerdere investeringen, mogen we ervan uitgaan dat zijn begininvestering op zijn minst enkele honderdduizenden dollars bedroeg. 

Eric heeft inmiddels zijn job vaarwel gezegd en spendeert nu zijn tijd aan reizen en zijn favoriete hobby’s. 

Natuurlijk, niet iedere “mining moonshot” is een schot in de roos, maar het bovenstaande verhaal toont wel aan wat er mogelijk is met dit soort investeringen.

Maar vooraleer ik daar meer over vertel ...
Een dikke, vette disclaimer:
De belegging die ik voor je heb, is zeker niet geschikt voor iedereen. 

Je moet een belegger zijn die wat grotere risico's wil nemen met een deel van het vermogen ... de eigen emoties ten alle tijden onder controle heeft ... en bereid is om op de juiste momenten tegen de massa in te gaan. 

Verder lijkt het me noodzakelijk dat je de markt vandaag reeds actief volgt en je eerste investeringen in de mijnsector reeds gedaan hebt. 

Je merkt het, slechts een kleine groep investeerders komen in aanmerking. 

Dit gezegd zijnde, laat me je vertellen ...
Wat je mag verwachten van "Mining Moonshots"
Het was Rick Rule die mij attent maakte op dit soort opportuniteiten. Rick Rule is sinds 1974 actief als investeerder in de mijnsector en verdiende letterlijk een fortuin met zijn beleggingen in "mining moonshots". 

Rick Rule:"iedere miljardair die ik ken, deed risicovolle investeringen die compleet contrair waren met de gangbare opinie. Hetgeen miljardairs onderscheidt van anderen, is lef. Dat is alles" 

Rule merkte verder op dat er momenten van extreem pessimisme zijn waarop dit soort assymetrische investeringen zich presenteren. 

Investeringen waarbij je het risico loopt om de helft van je kapitaal te verliezen, maar tegelijkertijd ook een reële kans hebt om je inzet te vertienvoudigen. 

Dit zijn het soort opportuniteiten waarmee een bepaald type belegger een fortuin kan verdienen ... soms op heel erg korte tijd. 

Rick Rule investeerde bijvoorbeeld begin 2000 in een vijftal uraniummijnen waarbij de minste van deze vijf de inzet x22 deed. De minste! 

Je hebt maar een aantal van dit soort home-runs nodig om heel erg rijk te worden. 

Het is moeilijk om precieze cijfers te krijgen over het actuele vermogen van Rick Rule, maar enkele jaren geleden had hij bijvoorbeeld $90 miljoen in één aandeel zitten. Ik vermoed dan ook dat hij goed op weg is om miljardair te worden (als hij het al niet is...)

Rick Rule is overigens niet de enige speculant die rijk werd met "Mining Moonshots". 

Doug Casey had in de decennia ervoor al eens bewezen hoe lucratief dit soort investeringen kunnen zijn. 

Casey verwierf naam en faam tijdens de jaren '70 en zijn boek 'Crisis Investing' stond wekenlang bovenaan de New York Times bestseller lijst. 

Hij verdiende zijn eerste fortuin met Zuid-Afrikaanse mijnaandelen tijdens de jaren '70. Goud ging van $35 per ounce naar $850 en diverse mijnaandelen stegen honderden en soms wel duizenden procenten in waarde. 

Buffelsfontein steeg van $6,375 naar $168,50 ... Randfontein van $14 naar $114,50 ... Western Holding van $12,375 naar $117,75 ... en Southvaal van $3,375 naar $46,50. 

Het bleek geen toevalstreffer. Tijdens de uranium bull-market van de jaren '90 realiseerde hij 86.900% rendement met Paladin Energy. 

Een investering van $5.000 werd zo $4,3 miljoen. 

Waanzin, ik weet het. Maar het toont aan wat er mogelijk is met "Mining Moonshots". 

Paladin was dan misschien zijn grootste winnaar, maar een uitzondering was het allerminst. 

Casey en zijn lezers verdienden 225% met First Majestic ... 193% met Brett Resources ... 681% met Glamis Gold ... 233% met Golden Queen en een duizelingwekkende 4329% met Altius Minerals. 

En we kunnen het natuurlijk niet over "Mining Moonshots" hebben, zonder de naam Eric Sprott te laten vallen.

Sprott wordt wel eens de Canadese Warren Buffett genoemd. 

Met een vermogen van $1,7 miljard is hij in ieder geval één van de meest succesvolle investeerders in de mijnsector. 

Zijn track-record kent vele en vele winnaars maar een recente investering springt eruit. 

Sprott zag als één van de eersten het potentieel van Kirkland Lake Gold en kocht meer dan 10% van de uitstaande aandelen. Sprott zag deze investering vertienvoudigen tot ... meer dan 1 miljard Canadese dollar! 

En dit is dus hoe je fortuin maakt met "Mining Moonshots". Je zoekt naar verborgen pareltjes en koopt zoveel aandelen als je kan ... vooraleer de massa aan boord springt. 

Rick Rule ... Doug Casey ... en Eric Sprott werden er stinkend rijk mee.
Dit is waarom de meeste beleggers geld verliezen met mijnaandelen 
De meeste beleggers zullen je waarschijnlijk vertellen dat mijnaandelen te risicovol zijn voor de gemiddelde investeerder. 

Ze hebben in het verleden wel ééns geld verloren met goudmijnaandelen en lopen sindsdien in een grote boog om de sector heen. 

Wat ze je niet vertellen, is dat ze deze aandelen op de verkeerde manier benaderen. 

Mijnaandelen zijn bijzonder volatiel en de koersen kunnen op enkele dagen tientallen procenten stijgen .... of dalen. 

Dit soort schommelingen gaan gepaard met hevige emoties en als je niet weet wat je doet, kunnen die emoties zorgen voor foute beslissingen. 

De meeste beleggers lezen ergens een mooi verhaal over een “moonshot” … zien de koers vervolgens dag na dag stijgen … en beslissen vervolgens om precies op de top in te stappen. 

Een paar weken later verschijnt er een tegenvallend persbericht … of corrigeert de goudprijs een beetje … en de koers staat in een wip weer 30% lager. 

De belegger die pas kocht, panikeert en vreest “alles kwijt te raken”. De aandelen worden vervolgens van de hand gedaan … waarna de koersen weer beginnen te stijgen, nieuwe highs noteren en weer een nieuwe resem “suckers” in het spel trekken. 
Hoe de "El Bulli"-methode verliezen vermijdt en je winsten vergroot 
Kijk, als je in het verleden mijnaandelen kocht en geld verloor, besef dan dat het niet jouw fout is. 

Als nietsvermoedende belegger ben je gewoon een speelbal van je eigen emoties. 

De meeste beleggers verliezen geld met dit soort investeringen omdat ze geen duidelijk systeem hebben om deze aandelen te verhandelen. 

Zonder systeem ben je een vogel voor de kat. 

Dat is niet wat ik doe. 

Ik hanteer een heel specifieke benadering om niet alleen mijn eigen emoties te controleren , maar ook om maximaal te profiteren van de domme beslissingen van anderen! 

Ik noem dit systeem de “El Bulli”-methode en ik heb een gratis trainingsvideo voor je gereed staan om je helemaal wegwijs te maken in deze benadering. 

Dankzij de “El Bulli”-methode zal je met een smile op je gezicht rondlopen wanneer de koersen dalen en verdien je zelfs geld aan de constante schommelingen van moonshots. 

Of de koersen nu stijgen of dalen, jij weet perfect wat te doen in iedere situatie en de “El Bulli”-methode zorgt voor grotere winsten dan je “buy-and-hold” collega’s ooit zullen realiseren. 

Nogmaals, ik heb een trainingsvideo beschikbaar die je de ins and outs van deze strategie uit de doeken doet. 
Opgelet voor gangsters!
Als moonshots particuliere beleggers de mogelijkheid bieden om een absoluut fortuin te verdienen, waarom investeert dan niet iedereen in deze opportuniteit? 

Wel, het antwoord is simpel: deze sector is een absoluut mijnenveld! 

Ze zeggen wel eens dat een goudmijn hetzelfde is als een gat in de grond met een leugenaar ernaast … en ik begrijp perfect vanwaar dat komt.

Deze business trekt om de één of andere redenen figuren van bedenkelijk allooi aan en ze zijn allemaal uit op jouw centen!

Ze gebruiken een enorme trukendoos om je te overtuigen om waardeloze aandelen te kopen. 

Zonder correcte begeleiding sta je machteloos ten opzichte van deze bandieten in maatpak. 

En het ergste is misschien nog dat de meeste zaken die ze je lappen … 100% legaal zijn! 

Er zijn namelijk diverse projecten waarvan insiders perfect weten dat ze nooit een producerende mijn zullen worden. 

Deze projecten mogen dan massa’s goud … zilver … of andere metalen herbergen, maar er al nooit één gram naar boven komen. 

Een deposit kan zich bijvoorbeeld bevinden op een onbereikbare locatie … of er kunnen allerlei ecologische bezwaren zijn waardoor je nooit een explotatievergunning kan verkrijgen … of het kan gewoon totaal onrendabel zijn om de mijn in kwestie te ontginnen.

Deze deposits hebben vaak een mooi verhaal om beleggers te overtuigen om hun centen te investeren, maar het management weet maar al te goed dat het nooit meer zal worden dan de bodemloze put die het vandaag is. 

Maar ondertussen haalt het management om de zoveel tijd extra kapitaal waarmee men zichzelf voorziet van een rijkelijk loon en allerlei extra legale voordelen waardoor ze leven als God in Frankrijk. 

Op een dag zijn beleggers deze oneindige verwateringen moe waardoor er geen kapitaal meer opgehaald kan worden … en het bedrijf de boeken neerlegt. 

Het verhaal stopt hier meestal niet want deze deposit wordt vaak “gerecycleerd” door een ander bedrijf die met dit verhaal weer nieuwe beleggers wil aantrekken en we vertrekken weer van begin af aan. 

Beleggers worden hier compleet om de tuin geleid en er is geen wet die je tegen deze gangsters kan beschermen. 

Het is maar één voorbeeld van de onethische praktijken die voorbijkomen. 

Een andere techniek is om kopers voor je aandelen aan te trekken met een “vals overnamebod”. 

Dit werkt zo: je bent CEO van een mijnbedrijf met een koers van $1 en je kent jezelf een massa opties toe om de aandelen te verwerven aan $0,50. 

Natuurlijk, je aandelen zijn compleet waardeloos waardoor je enkel winst kan maken door domme kopers aan te trekken die bijvoorbeeld $2 willen betalen voor je aandelen. 

Hoe trek je kopers aan? Je publiceert een persbericht waarin je stelt dat je een overnamebod van $2,5 per aandeel hebt ontvangen van een investeerder uit China. 

Beleggers kijken niet veel verder dan de neus lang is en denken een koopje te kunnen doen. Ze kopen de aandelen aan $2 in de hoop deze straks voor $2,5 verder te verkopen aan onze Chinese investeerder. 

Het management die enkele weken voordien via de uitoefening van opties miljoenen aandelen kocht tegen $0,50, slaat nu massaal aan het verkopen en dumpt de aandelen aan $2. 

Enkele weken later blijkt de Chinese investeerder zich “opeens te hebben teruggetrokken” en noteren de aandelen nog tegen een fractie van de waarde. 

Het zijn maar enkele laakbare praktijken die we maar al te vaak tegenkomen in de mijnsector. 

Als onervaren belegger kleedt men je gewoon uit waar je bij staat. 

Daarom dat het zo belangrijk is om je te laten begeleiden door ervaren rotten in het vak. Beleggers die deze film al zo vaak gezien hebben en de scams van ver weten te herkennen.
Dit is niet zomaar een nieuwsbrief, maar een uitnodiging voor een select partnership
Mining Moonshots is niet zomaar de zoveelste nieuwsbrief met "tips". 

Dat is niet wat dit is. 

Nee, dit is een uitnodiging om deel uit te maken van een heel select gezelschap beleggers. 

Ik heb namelijk een klein team specialisten rond me verzameld om research te doen naar dit soort opportuniteiten. 

Ik schat dat ik jaarlijks 75.000 tot 100.000 euro zal spenderen aan het verzamelen van deze info en zo ontstond het idee om deze analyses te delen met een beperkt aantal beleggers. 

We hebben een aantal heel opwindende "moonshots" voor je gevonden. Aandelen die je nu meteen kan kopen. Deze bedrijven vliegen compleet onder de radar en moeten nog ontdekt worden door de markt.

Dit is het soort info die niemand je momenteel kan bieden. 

Maar vooraleer ik je vertel over de aandelen die we NU kopen, wil ik je een aantal voorbeelden geven van moonshots die we in de voorbije maanden en jaren kochten voor onze persoonlijke portefeuilles.
178% ... 202% ... en zelfs 410% winst in 2016
De laatste keer dat onze uitgever, Maarten Verheyen, zijn moonshots deelde met een groter publiek, was in 2016 …. vlak voor een enorme rally in de mijnaandelen. 

Hij selecteerde op dat moment zes verschillende moonshots en de resultaten waren verbluffend:
 • Barrick Gold steeg van $7,51 naar een high van $22,71 … een winst van 202%
 • ​Pretium Resources steeg $7,02 naar een high van $12,51 ...een meevaller van 78%
 • Kaminak Gold steeg van $0,94 naar $2,62 … een return van 178%
 • ​Seabridge Gold steeg van $3,31 naar een high van $15,88 … een jackpot van 379%
 • ​McEwen Mining steeg van $0,95 naar een high van $4,85 … een klapper van 410%
 • ​Claude Resources tenslotte werd getipt aan $1,09 en werd één maand later overgenomen tegen $1,65.
Het toont nog maar eens aan hoe de juiste moonshots tijdens een bull-market voor goud voor levensveranderende winsten kunnen zorgen.

De juiste moonshot is wat wij omschrijven als een assymetrische belegging. Een belegging waarbij de upside zoveel malen groter is dan de downside.

Moonshots kunnen 200% … 300% … of misschien wel 1.000% in waarde stijgen en wonderen verrichten voor de rendementen van je portefeuille.
Eén van onze partners: “ik denk erover om een Porsche Taycan te kopen met een deel van mijn winsten” 
"Meteen na de lancering ben ik “partner” geworden van Mining Moonshots. Ik ben een agressieve belegger en dit concept sprak met geweldig aan. 

Ik heb er nog geen moment van spijt van gehad.

Op de 8 maanden tijd dat ik lid ben van deze club heb ik A$177.320 verdiend met Adriatic Metals in Australië en C$414.514,22 met diverse investeringen op de Canadese beurs (waaronder Minera Alamos, Novo Resources en Lion One Metals). 

Als ik het allemaal even omreken naar euro’s gaat het over een ongelooflijke winst van 396.157,65 euro … op amper 8 maanden tijd. 

(ik denk erover om een Porsche Taycan te kopen met een deel van mijn winsten. Bedankt dat ik hier deel van kan uitmaken. Ik blijf partner voor de rest van mijn leven!)"

(naam en adres bekend bij de redactie)
En alhoewel Mining Moonshots pas enkele maanden geleden gelanceerd werd, kunnen we al enkele indrukwekkende winnaars presenteren over deze korte periode: 
 • 141% met een Alkaline goudstelsel dat werkelijk gigantisch kan worden
 • 67% met Witwatersrand 2.0 (hier moet het nog allemaal beginnen!)
 • 75% met een aankomende producer (analisten zwaaien met koersdoelen die het dubbele bedragen van de huidige koers) 
 • ​82% met een vergeten zilverplay uit Bosnië. (Overnamekandidaat #1, een concurrent kocht via de beurs bijna 20% van de uitstaande aandelen op) 
 • 68% met een miskende deposit uit Idaho (mogelijk miljoenen ounces goud verscholen diep in de grond…)
 • ​en veel, veel meer! 
En er is meer ... 
Als partner geniet je van een speciale status binnen ons bedrijf en dat komt met heel wat extra voordelen. 

Je betaalt niet langer voor al onze publicaties apart, maar we bieden je één lage fee die je toegang geeft tot alles wat we publiceren.

Dit partnerschap wordt enkel aangeboden aan beleggers die reeds vertrouwd zijn met onze research en gereed zijn om de volgende stap te nemen. 
Wat mag je verwachten van dit unieke partnerschap?
Wel, eerst en vooral krijg je onbeperkte toegang tot al onze publicaties:

✅ Beurs Magazine (reguliere prijs: 199 euro per jaar)

✅ Dividend Rader (reguliere prijs: 189 euro per jaar)

✅ SMART Capital (reguliere prijs: 249 euro per jaar)

✅ Dividend Factory (reguliere prijs: 149 euro per jaar)

✅ Groeidividend (reguliere prijs: 199 euro per jaar)

✅ Macrotrends (reguliere prijs: 365 euro per jaar)

✅ Pensioendividend (reguliere prijs: 219 euro per jaar)

✅ Mining Moonshots (reguliere prijs: 1200 euro per jaar)

✅ Captain Ewave (reguliere prijs: 899 usd per jaar)

Een belegger die al deze research in zijn mailbox wil ontvangen, betaalt daarvoor vandaag 3.512 euro per jaar. 

En het is iedere euro waard! 

Als één van onze partners zal je echter geen 3.512 euro betalen. 

Nee, we gaan je een financieel aanbod doen dat geen enkele serieuze belegger kan weigeren. 

Dit is het belangrijkste project dat we ooit gelanceerd hebben en de nieuwe richting van ons bedrijf. 

We genieten enorm van de interactie met onze abonnees en waarderen hetgeen we samen hebben, maar we willen nog meer voor je betekenen in de toekomst. 

We willen niet langer abonnees, maar partners die dichter bij ons staan.

Dat is waar dit exclusieve partnerschap om gaat! 
Ok, kom maar op met dat voorstel dat geen enkele serieuze belegger kan weigeren! 
Lidmaatschap kost je 100 euro per maand en de analyses worden je maandelijks digitaal toegestuurd. 

Je betaalt 100 euro per maand en verder niets.

De maandelijkse bijdrage van 100 euro is het enige dat je ooit betaalt. 

 Je kan op éénder welk moment je lidmaatschap stopzetten en je bent verder tot helemaal niks verplicht. 

Opzeggen kan heel simpel: stuur mij een email en ik maak het dezelfde dag nog voor je in orde. 

Even goede vrienden. Ik begrijp maar al te goed dat dit soort investeringen niet voor iedereen zijn. 

No biggie.

Mocht je na je aanmelding echter besluiten dat lidmaatschap toch niet helemaal is wat je zoekt, weet dan dat ... 
Je helemaal niks riskeert!
In het onwaarschijnlijke geval dat "Moonshot Mining" toch niet helemaal is wat je verwacht, wil ik geen euro van je ontvangen. 

Je kan natuurlijk op éénder welk moment je abonnement stoppen, maar als je annuleert na het lezen van de eerste editie, betaal ik de 100 euro die je betaalde voor de eerste maand integraal aan je terug. 

Mijn reputatie is me heilig en ik wil geen enkele ontevreden lezer.

Als het niet bevalt, laat het me simpelweg weten. Ik stel je plaats beschikbaar aan iemand anders en refund de 100 euro voor de eerste maand. 

De editie die je reeds kreeg toegestuurd, mag je gewoon houden. Een cadeautje van mij om "Mining Moonshots" een kans te geven.

OK, ik heb op deze pagina zo precies mogelijk uitgelegd wat je mag verwachten en als je partner wil worden in deze investeringen, meld je dan aan via de onderstaande button. 
PS. Als je één van de mensen bent die meteen naar het einde scrollen van een pagina, hieronder een korte samenvatting. 

Ik zoek beleggers die mijn partner willen worden in "Mining Moonshots". 

Dit zijn speculatieve investeringen in kleinere mijnaandelen. High risk, high return. 

Het soort investeringen die enkel geschikt zijn voor een bepaald type belegger. 

Een belegger die voldoende kapitaal heeft ... bereid is om risico's te nemen ... en de eigen emoties onder controle houdt. 

Als jij beantwoordt aan deze criteria en graag je volgende klapper wil maken met "Mining Moonshots", klik dan op de blauwe button om je aan te melden. 

Lidmaatschap kost 100 euro per maand en je kan op eender welk moment opzeggen. 
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
Hoe verschijnen de nummers?

Je krijgt maandelijks je digitaal exemplaar toegestuurd via e-mail. 

Heb je een proefnummer beschikbaar?

Nope, maar wel een keiharde garantie. Als het eerste nummer niet bevalt, kan je opzeggen en 100% van je geld terug krijgen. Dit geldt enkel voor het eerste nummer. 

Kan ik na opzeggen later weer toetreden?
 
Je kan op eender welk moment je abonnement opzeggen, maar die opzegging wordt dan wel meteen definitief. We zijn op zoek naar lange termijn partners. 
 
We hebben wel eens leden die één maand betalen, ons volledig archief van verschenen nummers downloaden en vervolgens opzeggen.
 
En ook beleggers die afhaken omdat de koersen een paar weken of maanden dalen, zijn duidelijk niet uit het juiste hout gesneden en zijn niet het soort partner dat we zoeken.
 
Zijn er ook tussentijdse updates?

Wanneer er belangrijke ontwikkelingen zijn die onze mening over een aandeel veranderen, word je daarover geïnformeerd via een tussentijdse update. Dit is eerder uitzonderlijk. De focus ligt op de langere termijn.

Krijg ik korting als ik jaarlijks betaal?

Nee, de prijs is 100 euro per maand, maandelijks te betalen met een credit card. Er zijn geen kortingen beschikbaar.

Hoeveel kapitaal heb ik nodig?

Mining Moonshots zijn risicovolle investeringen met een hoog potentieel rendement. Iedereen doet natuurlijk wat hij wil met zijn centen, maar ik adviseer om maximaal 10% tot 20% van je vermogen te alloceren naar dit soort beleggingen.